Απάντηση ΙΝΚΑ



Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ


ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ   ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ  
Ναι στον πλουτισμό της Ελληνικής Οικονομίας και των Ελλήνων
ΟΧΙ στον πλουτισμό των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και την Πτώχευση των Ελλήνων
Να ελεγχθούν  οι τράπεζες να ανοίξει η οικονομία
Δεν ρωτήσανε κανένα, δεν ρωτήσανε καμία Ένωση Καταναλωτών. Θα αποφασίσουν αυτοί για εμάς, όπως αποφάσιζαν 30 χρόνια τώρα βυθίζοντας την Ελλάδα στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών που ελέγχουν την εκλογή των πολιτικών μας εκπροσώπων.
Δημοσιεύματα, πληροφορίες αλλά και δηλώσεις δείχνουν ότι σχεδιάζεται υπέρ των τραπεζών από την κυβέρνηση (δήθεν και εντελώς ψευδώς με συμβουλή της Τρόικας του ΔΝΤ ή της Λαγκάρντ) ουσιαστική κατάργηση του Νόμου Κατσέλη.
Η κατάργηση αυτή ονοματίζεται … «βελτίωση του Νόμου Κατσέλη» και θα είναι ανάλογη των «βελτιώσεων» - καταστροφών των μνημονίων και των εφαρμοστικών που ζει ο Έλληνας Καταναλωτής σαν καταπέλτη τα τελευταία χρόνια.
Τι επιδιώκουν:
·        Καταρχάς με τόπο δημαγωγικό και ανήθικο θα αναφερθούν  δήθεν  στα ΑΜΕΑ, και σε άλλες κοινωνικές κατηγορίες που έχουν ήδη εξοντώσει.

·        Μετά θα αναφερθούν σε κάποιο δήθεν «κούρεμα» ανάμεσα στο 3%-5% (που βέβαια δεν αγγίζει τη διατήρηση της αισχρής επίσημης τοκογλυφίας των θεόρατων Ελληνικών επιτοκίων) θυμηθείτε τα δακρύβρεχτα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα.

·        Θα αφαιρέσουν την δυνατότητα από τη  Δικαιοσύνη και από οποιονδήποτε άλλο να μπορεί να μειώσει ουσιαστικά την οφειλή. Θυμηθείτε ότι με την ισχύουσα νομοθεσία αποφάσεις Δικαστηρίων έχουν μειώσει τις οφειλές ακόμα και μέχρι το 70%.

·        Σε συνδυασμό και με άλλα μέτρα, όπως με την φορολήστευση της Αδρανούς Περιουσίας, με την σχεδιαζόμενη Κατάργηση των Υπηρεσιακών Απορρήτων (εγκύκλιος 1077),  θα προχωρήσουν σε εκτεταμένες κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας είτε υπέρ των «Δανειστών» είτε υπέρ η και διά μέσου των Τραπεζών.

·        Για την ΠΙΘΑΝΗ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΗ διατήρηση της πρώτης κατοικίας θα πρέπει αφού δεν θα μειώνεται η οφειλή που ανεξέλεγκτα πια οι τράπεζες θα διαμορφώνουν, να πληρώνουν, κυριολεκτικά, την «επιμήκυνση», κυριολεκτικά μέχρι και τα δισέγγονα του οφειλέτη. 
Σε αυτή τη Γενοκτονία όλος ο λαός και οι οργανώσεις του, (Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ενώσεις Καταναλωτών κτλ) πρέπει να ενωθούν και με ενημέρωση, κινητοποιήσεις και δικαστικές προσφυγές να ανατρέψουν.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ