Απάντηση ΙΝΚΑΠέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για τα Κοινωνικά και τα Ατομικά Δικαιώματα των Πολιτών.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για τα Κοινωνικά και τα Ατομικά Δικαιώματα των Πολιτών. Απορρίπτει και αγωνίζεται εναντίον κάθε μορφής Ολοκληρωτισμού (παλιάς και Νέας Τάξης).

Η σημερινή ταυτότητά μας είναι πλήρες έγγραφο

 δεν χρειαζόμαστε άλλη, ούτε καμία ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ.

Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται δυνατά και σε βάθος χρόνου εναντίον του Φακελώματος-Ξεγυμνώματος-Αριθμοποίησης του Ανθρώπου με όποια μορφή και αν παρουσιάζονται πριν και μετά από τα Μνημόνια («Κάρτα Πολίτη», «Περιουσιολόγιο», «Φοροκάρτα», «Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση», Υποχρεωτική Δωρεά Οργάνων κ.ά.).

Ο αγώνας του ΙΝΚΑ για τα Δικαιώματα του Καταναλωτή και του Πολίτη ξεκινά από τα χρόνια της επτάχρονης Δικτατορίας.

Ο αγώνας μας με ορισμένες άλλες οργανώσεις πολιτών εναντίον του Φακελώματος-Αριθμοποίησης του Πολίτη, είναι αγώνας για την απόκρουση του Ολοκληρωτισμού που προσπαθεί μάταια να επιβληθεί, είναι αγώνας για τη Δημοκρατία ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «αθόρυβης κατάργησης κάθε συνταγματικότητας».

Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για να απορριφθούν οριστικά οι με «σύγχρονη μορφή» Μαύρες Εποχές της Ιστορίας όπως των Ναζιστικών Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, όπου οι κρατούμενοι, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί Έλληνες, είχαν πριν πάνε για σαπούνι, σφραγισμένο στο μπράτσο τους ΑΡΙΘΜΟ (κάτι ανάλογο του ΑΜΚΑ).

Είμαστε ενάντια σε κάθε κομματικό, κυβερνητικό, ή υπερεθνικό φακέλωμα που δημιουργεί κριτήρια για όλους τους Έλληνες Πολίτες, αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους ώστε ο καθένας να μπορεί να βρεθεί χωρίς δουλειά ή να πέσει θύμα εκβιασμού από τους κακοποιούς.

Το κυρίαρχο νόημα του Αγώνα του ΙΝΚΑ εναντίον του Φακελώματος-Αριθμοποίησης, αυτόματης στοχοποίησης δηλαδή του πολίτη, από οποιονδήποτε καταχραστή και παράνομο χρήστη δεδομένων του Πολίτη, είναι η προστασία της Ζωής της Ελευθερίας και Περιουσίας του Πολίτη, είναι η ίδια η προστασία της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ υπόστασης αντί του Ανθρωποαριθμού.

Η φύση του αγώνα μας δεν επιτρέπει σε κανένα να καπηλευτεί, αυτόν τον αγώνα.

Το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα, δηλαδή το ΧΑΟΣ,

δεν θα περάσει.

Κανένας νόμος σε βάρος της Ζωής, της Ελευθερίας

και της Περιουσίας του Πολίτη δεν θα γίνει δεκτός.
       

Το Γραφείο Τύπου του ΙΝΚΑ

Πέμπτη 29 Νοε. 12