Απάντηση ΙΝΚΑΔευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η 1101/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΙΝΚΑ – ΔΤ 372 03.12.12
ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ  ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ  ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ.

Η 1101/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΣτΕ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για λογαριασμό των οποίων άσκησε την αγωγή η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ με τα σωματεία μέλη της.
ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΤΗΚΕ.  
 Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των Ενώσεων Καταναλωτών
                                                      Ιωάννης Μυταλούλης
                                            ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩΥπάρχουν σε αναμονή ακόμα οι αποφάσεις για άλλες  προσφυγές του ΙΝΚΑ κατά αποφάσεων της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΥΠΕΡ Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε ΤΟ ΠΟΣΟ (ΧΑΡΑΤΣΙ ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ .
  ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ