Απάντηση ΙΝΚΑΠαρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ Ασφαλιστικά μέτρα...


ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ

Ασφαλιστικά μέτρα Απαγόρευσης διακοπής ΔΕΗ – ΧΑΡΑΤΣΙ   
ΔΤ/02.12.2011 
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ζητήσαμε προσωρινή διαταγή απαγόρευσης στο ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ.
Συζητήθηκε σήμερα 30.11.11 ώρα 1,30 στο γραφείο του Δικαστή Ασφαλιστικών μέτρων η Αίτησή της Ομοσπονδίας ΙΝΚΑ 3 πρωτοβάθμιων σωματείων της και της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας (Μ. Τσιφάκης), κατατέθηκε ο ογκώδης φάκελος τεκμηρίωσης του Δικαιώματος που ζητούμε την προφύλαξή του μέχρι την συζήτηση της τακτικής τον Μάιο 2012 και η δικαστής επιφυλάχτηκε να δώσει την απόφασή της αύριο το πρωί Πέμπτη 01.12.11.
Το σημαντικό είναι πως από τους συνηγόρους του ΙΝΚΑ κλπ. προβλήθηκε το επί πλέον στοιχείο ακυρότητας στην πρακτική της ΔΕΗ και του Υπουργού, ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ ούτε της Γενικής Συνελεύσεώς της, για μονομερή μεταβολή των όρων των συμβάσεων της με τους καταναλωτές, που έτσι και αλλιώς βέβαια θα ήταν άκυρη ως μονομερής.
Δηλώσαμε στην κα πρόεδρο που φάνηκε πολύ έμπειρη, πως ζητήσαμε της δική της κρίση γιατί το ΣτΕ, αρνείται να εκδώσει αποφάσεις για την πλειάδα των προσφυγών κατά αυθαιρέτων πράξεων της Κυβερνητικής διοίκησης, όπως και της πάλι δικής μας για τα λεγόμενα τέλη κυκλοφορίας ουσία και πράγματι φόρο που εκκρεμεί 2 χρόνια.
Η πρόεδρος της Διαδικασίας Αίτησης Προσωρινής Διαταγής επί της Αίτησης Ασφαλιστικών μέτρων κα ΜΑΡΙΑ ΤΑΤΣΕΛΟΥ, σημείωσε: απορρίπτεται 01.12.11 υπογραφή.
Επισημαίνουμε πως η τακτική δικάσιμος ορίστηκε για τον Μάιο του 2012 έτσι ώστε να και επειδή θα, μπορεί να προκληθεί η βλάβη, να είναι αποτελεσματική η απειλή, που εμείς ζητήσαμε την αναστολή της μέχρι την εκδίκαση της τακτικής τον Μάιο του 2012.
          Ο κοινός παρονομαστής των καταγγελιών και παραπόνων των Ελλήνων Πολιτών – Καταναλωτών, είναι πως:
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ που τους ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ».
Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τον εξαιρετικά μεγάλο κόπο που κατέβαλλε για την ορθότητα της διατύπωσης και την τεκμηρίωση των δικογράφων τον Δικηγόρο μας κο Ιωάννη Μυταλούλη   ΠΑΡ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ 3ης Σεπτεμβρίου  αριθμός 54  3ος όροφος γραφείο 1  ΤΚ 10433 [...] που συνέταξε και δίκασε στο ΣτΕ και την Αίτηση Ακύρωσης των λεγομένων τελών κυκλοφορίας προ 2ετίας, […]
Σημειώνουμε, ότι, η αυθαίρετη καισαρική και αυτοκρατορική κατακρεούργηση θεσμών συμβάσεων και δικαιωμάτων, ελέω δήθεν Εθνικού Οικονομικού προβλήματος, ξεπερνά κάθε σύγκριση με ομαδικές σφαγές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Τονίζουμε ότι, το δήθεν Εθνικό Οικονομικό πρόβλημα, δεν ανεφύη εν μια νυκτί, ούτε προειδοποίηση την οποία να παραβήκαν οι πολίτες υπήρξε, ώστε να μπορεί να μας τιμωρήσει – Χαρατσώσει επακόλουθα η Εκλεγμένη διά της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ διοίκηση της χώρας.
Αυτό είναι απλή λογική και απαράβλεπτη νομική συνάρτηση, που ο Υπουργός καθηγητής νομικής Βενιζέλος παρότι την διδάσκει, αμελεί να τηρήσει τα διδασκόμενά του προς τους μαθητές του. Αναπάντητο είναι το γιατί αναγορεύονται, μετά την εκλογή τους σε ανεύθυνους αυτοκράτορες, οι εκλεγμένοι μας που κάνουν πως δεν ξέρουν λογιστικά χώρας, όταν συνάπτονται οι δανειστικές συμβάσεις με διεθνείς τοκογλύφους για τις ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ στους εκπροσώπους των συμβαλλομένων. Άραγε  για τα λεφτά το κάνουν όλοι, όπως λένε στα καφενεία. Μάλλον πως αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν και πως λειτουργού τα ελληνικά κόμματα τα τελευταία 10  – 15 χρόνια.