Απάντηση ΙΝΚΑ



Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ !



ΙΝΚΑ-ΔΤ 512/12-5-2014     

·       Πανευρωπαϊκό κίνημα: TRAM NO WAY !

·       AMYNA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑΛΗ 
ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ

ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΥ 
ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ  ΤΡΑΜ  !

Κύριε Μώραλη

Ως νέο άνθρωπο και πολιτικό σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ομαδική αγωγή πειραιωτών  στο ΣΤΕ κατά της παρούσας χάραξης του τραμ, από το κέντρο του Πειραιά. Έτσι σας καλούμε  να στηρίξετε την ομαδική αγωγή  των Πειραιωτών στο ΣΤΕ και να δεσμευτείτε πως αν εκλεγείτε δήμαρχος δεν θα επιτρέψετε την είσοδο του καταστροφικού τραμ στην πόλη μας.

Το τραμ όπως ήδη θα γνωρίζετε είναι μια  ιστορία ρύπων και ανηθικότητας με εκατοντάδες εκατομμύρια έλλειμμα, πολυεθνικές, εργολάβους, χιλιάδες κομμένα δέντρα, πρωτογενείς ρύπους του λιγνίτη, κραδασμούς και ακτινοβολίες κουτσουρεμένα πεζοδρόμια, νόμιμες θέσεις στάθμευσης καταργημένες, διχοτόμηση της πόλης, καταστήματα  κλειστά-σπίτια απαξιωμένα, αποζημιώσεις από τραυματισμούς-θανάτους να εκκρεμούν…

Συγκεκριμένα  τα ελλείμματα της ΤΡΑΜ ΑΕ αύξαναν και πλησίαζαν το ποσοστό του 90% του Αρχικού της Κεφαλαίου (259 εκ από 300 αρχικού κεφαλαίου) οπότε έπρεπε να κλείσει. Τότε (τυχαία ;) η ΤΡΑΜ ΑΕ συγχωνεύτηκε  με ΗΣΑΠ και την ΑΜΕΛ και δημιουργήθηκε  η ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Η τελευταία διοίκηση της ΤΡΑΜ δεν ενέκρινε τη νομιμότητα και την σκοπιμότητα ενεργειών της προηγούμενης διοίκησης οι οποίες «αποτελούν αντικείμενο δικαστικής, διοικητικής, αλλά και εσωτερικής έρευνας» επίσης οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης αναζητούν: «ποινικές και αστικές ευθύνες για τις προσλήψεις στην ΤΡΑΜ ΑΕ». Συνεπώς :

·       Με το σκεπτικό της κατασπατάλησης των δημόσιων πόρων, τη στιγμή μάλιστα που μεγάλο τμήμα του πειραϊκού (αλλά και γενικότερα του ελληνικού) λαού πεινάει και δεν έχει φάρμακα και θέρμανση,

·       ή με το σκεπτικό των ιδιωτικών-οικονομικών κριτηρίων.

ΤΟ ΤΡΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Επιπλέον να γίνει Δημόσιος Διαχειριστικός Έλεγχος, να αποδοθούν οι ευθύνες και να μάθουν οι πενόμενοι Πειραιώτες ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Σας ζητάμε μια ξεκάθαρη υποστήριξη  τουλάχιστον στην  ομαδική αγωγή Πειραιωτών  στο ΣΤΕ και όχι μια κομψή «πολιτική» υπεκφυγή.

Όποιος δεν είναι σαφώς κατά του τραμ συναινεί στην καταστροφή της πόλης και στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

ΙΝΚΑ-ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ