Απάντηση ΙΝΚΑΣάββατο 1 Μαρτίου 2014

Άμεση διακοπή της λειτουργίας του τραμ!Απόφαση της συντονιστικής  της Άμυνας ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

Εν όψει των νέων  δεδομένων  της φτώχιας και της εξαθλίωσης μεγάλων τμημάτων του Ελληνικού Λαού, από τον Μάιο του 2010, η ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ επικαιροποιεί τη θέση της κατά του τραμ:

  • Άμεση διακοπή της λειτουργίας του τραμ, καμία επέκταση του.
  • Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα του τραμ.
  • Δημόσιος Διαχειριστικός Έλεγχος για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ  που χάθηκαν από το αρχικό κεφάλαιο της Τραμ ΑΕ, απόδοση ευθυνών.

Διευκρινίζουμε ότι η άμεση διακοπή της λειτουργίας αυτού του άχρηστου μέσου είναι απαραίτητη για να σταματήσει η σπατάλη των πόρων  (ακόμα και του   ηλεκτρικού ρεύματος) τη στιγμή που πολλά νοικοκυριά μένουν χωρίς ρεύμα, γιατί αδυνατούν να το πληρώσουν)· επίσης για τον περιορισμό των ατυχημάτων αυτού του άχρηστου πράγματος, που δεν μπορεί καν να φρενάρει αλλά και την τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση που προκαλεί, κυρίως από της ακτινοβολίες (για τις οποίες δεν έχει γίνει σχετική μελέτη).

Κατ’ ανάγκη αναβάλλουμε το αίτημα για αποκατάσταση της καταστροφής των πεζοδρομίων και πράσινου, γιατί δεν περισσεύσουν πια χρήματα για εργολάβους ούτε για αυτόν τον σκοπό. Βέβαια κάποια αποκατάσταση του πράσινου μπορεί να γίνει με εθελοντική προσφορά των πολιτών.   

Να τελειώνουμε με τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος

Όχι στη Δικτατορία των ΕργολάβωνΑττική Μάρτιος 2014