Απάντηση ΙΝΚΑΤετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΤΟ ΙΝΚΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΤΟ ΙΝΚΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ 
ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
 ΔΤ 18/5/11
Ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση:
Να επιμεληθεί για την άμεση έκδοση της έγκρισης του ΕΟΦ για την Ασπιρίνη του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου.
ΤΟ ΙΝΚΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ 
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ

Ένα τεράστιο μπράβο για την συνεργασία ενός ελληνικού πανεπιστημίου με άλλους φορείς με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός φτηνού, φυσικού και αποτελεσματικού φαρμάκου.
Είναι η απόδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας, όταν αφεθεί να λειτουργήσει, είναι η απόδειξη ότι αυτός ο συκοφαντημένος λαός διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία για να προσφέρει όχι μόνο στον εαυτό του αλλά και στην Ανθρωπότητα.
Όπως ο Παπανικολάου που με το γνωστό τεστ ευεργέτησε το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού, χωρίς να αποκομίσει χρηματικό όφελος.

·         Ελπίζουμε το κράτος, τουλάχιστον, να μην υπονομεύσει την ελληνική εφεύρεση. Κανονικά θα πρέπει να την ενισχύσει σε επιχειρηματικό επίπεδο, καθώς και στην προβολή της στο εξωτερικό. Τα χρήματα μπορούν να δίδονται και σε παραγωγικές επενδύσεις και όχι μόνο για «διόδια», εργολάβους και τεχνολογία Ηλεκτρονικού Φακελώματος.
·         Ελπίζουμε τα ΜΜΕ, επίσης, να μην υπονομεύσουν την ελληνική εφεύρεση, να κρατηθούν μακριά από τα γνωστά κέντρα που κερδίζουν από την διατήρηση της ασθένειας, τις παρενέργειες των φαρμάκων και τον ανθρώπινο πόνο.

Το ΙΝΚΑ σε κάθε περίπτωση θα σταθεί κοντά στην προσπάθεια να βγει σε κυκλοφορία το νέο ελληνικό φάρμακο στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.