Απάντηση ΙΝΚΑΔευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...

Δ.Τ. 550/01-2-2016
 ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για τράπεζα πειραιώς
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα !!
Κατάπληξη προκαλεί η αισχρότητα και βαρβαρότητα της προκλητικής άρνησης της Τράπεζας Πειραιώς να συμμορφωθεί με το διατακτικό δικαστικών αποφάσεων αλλά και προσωρινών διαταγών των Ειρηνοδικών ανά την Επικράτεια, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα μια πρωτίστως παράνομη αλλά και απίστευτα αλαζονική συμπεριφορά στις νόμιμες και εύλογες διαμαρτυρίες των δανειοληπτών.
Μια είναι και η περίπτωση δανειολήπτη από την περιοχή Μεσολογγίου, ο οποίος υπέβαλε μετά της συζύγου του, την από 23-7-2015 και με αρ. κατ. 151/2015 (κοινή) αίτηση, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου, προκειμένου να υπαχθεί στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του Νόμου 3869/2010 και κατά την εκδίκαση του προδικαστικού συμβιβασμού, η Ειρηνοδίκης Μεσολογγίου εξέδωσε απόφαση προσωρινής διαταγής (συνταχθέντος προς τούτο του υπ΄ αρ. 205/2015 πρακτικού αποτυχίας επικύρωσης προδικαστικού συμβιβασμού και απόφασης προσωρινής διαταγής) με την οποία διατάχθηκε η αναστολή των παντός είδους καταδιωκτικών μέτρων σε βάρος των αιτούντων και η διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης όλων των περιουσιακών τους στοιχείων.
Η Τράπεζα Πειραιώς όμως, παρά την έκδοση της παραπάνω προσωρινής διαταγής, εντελώς παράνομα και κακόπιστα, παραβίασε την παραπάνω εντολή της Ειρηνοδίκου Μεσολογγίου και αντιβαίνοντας ολοκληρωτικά στην ερμηνεία και εφαρμογή του νόμου, δέσμευσε όλα τα ποσά των επιδοτήσεων σε λογαριασμούς που διατηρούσε ο παραπάνω δανειολήπτης στην παραπάνω Τράπεζα τα οποία αφ ενός μεν δεν κατάσχονται ούτε καν από το δημόσιο, αφ ετέρου αποτελούν το μοναδικό έσοδο για την επιβίωση των αιτούντων, οι οποίοι σημειωτέον είναι μακροχρόνια άνεργοι.
Καλούμε σήμερα την Τράπεζα Πειραιώς να συμμορφωθεί άμεσα με το διατακτικό τόσο της παραπάνω προσωρινής διαταγής, όσο και των εν γένει δικαστικών αποφάσεων, καθότι η αυθαίρετη και όλως παράνομη άρνησή της, δηλαδή να συμμορφωθεί με το περιεχόμενο δικαστικών αποφάσεων και προσωρινών διαταγών αποτελεί ποινικό αδίκημα και επισύρει ποινικές κυρώσεις, ενώ συγχρόνως οδηγεί τους δανειολήπτες σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο.

Κατατίθεται στον κο Εισαγγελέα η σχετική καταγγελία αναφορά παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου