Απάντηση ΙΝΚΑ



Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΙΝΚΑ ΔΤ 17/7/2013
Η κατάργηση της Κυριακής Αργίας από τις πολιτικές δυνάμεις, και τα λόμπυ, του Νέου Ολοκληρωτισμού σκοπεύει:

·        Να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει από το Ελληνικό Εμπόριο με το να διογκώσει το κόστος μισθοδοσίας των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων προς όφελος των ξένων πολυεθνικών. Εκτός αν υποχρεώσουν τους δυστυχισμένους εμποροϋπάλληλους να δουλεύουν χωρίς αμοιβή τις Κυριακές!

·        Να τραυματίσει ένα στοιχείο του Εθνικού μας Πολιτισμού που είναι ταυτόχρονα το πρώτο καταγεγραμμένο Κοινωνικό Δικαίωμα, το οποίο ισχύει εδώ και δεκαοκτώ αιώνες! Άνθρωποι χωρίς Πολιτισμό και Δικαιώματα μετατρέπονται σε επικίνδυνα άβουλους υπηκόους, σε καταναλωτές κάθε προσφερόμενου σκουπιδιού.

  • Διαβάζοντας για… «εξοικονόμηση» των καταναλωτών με το ποσό των 309.000.000, για  «30.000 νέες θέσεις εργασίας» και γενικά για  τον «παράδεισο» μετά την κατάργηση της Κυριακής, προσθέτουμε:

Φαίνεται πως οι Έλληνες Πολίτες που βουτάνε στα σκουπίδια για φαγητό, το κάνουν επειδή τα καταστήματα είναι κλειστά την Κυριακή και δεν βρίσκουν χρόνο να ψωνίσουν

  • Τέλος προβλέπουμε ότι μετά την ψήφιση του νόμου για την κατάργηση της Κυριακής οι πολυεθνικές με τα άριστα νομικά επιτελεία τους θα προσβάλλουν νομικά την δική τους εξαίρεση να είναι ανοικτές την Κυριακή, και θα κερδίσουν αμέσως - τα δικόγραφα είναι ήδη έτοιμα.

Μετά τα τραγικά «λάθη» που αποκάλυψε το ΔΝΤ και δεν διορθώθηκαν ακόμα, έρχεται ακόμα ένα σκόπιμο «λάθος»…

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία προσβάλλει τη διάκριση σοβαρού - γελοίου.

Εν τέλει, ο εμπορικός σκοπός των πολυεθνικών και των «δανειστών» (που εξορκίζεται ακόμα και από κάποιους «εκπροσώπους» του ελληνικού εμπορικού κόσμου που ξύπνησαν απότομα από τον κομματικό λήθαργο) δεν μπορεί να είναι πάνω από τους πολίτες-καταναλωτές, χωρίς να το ζητήσουν χωρίς καν να ρωτηθούν.

Όχι σε αποφάσεις χωρίς την συναίνεση κανενός.

Όχι στον πολιτικό καρκίνο!

Αυτή τη μορφή «δημοκρατίας» έχουμε;

Υπάρχει τρόπος να διαφυλάξουμε αυτό το ανθρώπινό μας δικαίωμα με νομικές ενέργειες και αποτελεσματικές κινητοποιήσεις.