Απάντηση ΙΝΚΑΔευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΙΝΚΑ – ΔΤ 350 07.05.12
ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ  
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΔΕΗ, ΔΙΟΔΙΑ, «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΕΛΗ…

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ 
 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Το ΙΝΚΑ δεν συμμετέχει ούτε  επεμβαίνει στις κομματικές διεργασίες, όμως είναι υποχρεωμένο να αναλύσει  το κοινωνικό μήνυμα των εκλογών και να το κοινοποιήσει.
          Δύο χρόνια μετά τις προηγούμενες εκλογές ο μέσος έλληνας καταναλωτής (τελικά ο λαός) έζησε ένα εφιάλτη που μόνο με κατοχή μπορεί να συγκριθεί. Από κάθε μορφής  προεκλογικές υποσχέσεις για καλύτερο μέλλον η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Βουλή με διάφορες προφάσεις εκτέλεσε μια ασύλληπτη πολιτική  «κωλοτούμπα»  και μετατράπηκε σε βιομηχανία νόμων και πράξεων σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.
Κάθε μέρα -χωρίς καμία εξαίρεση- παραγόταν και ένα μέτρο σε βάρος μιας κοινωνικής ομάδας, το μέτρο συμπληρωνόταν  από διασυρμό και συκοφάντηση. Όλοι ανεξαιρέτως, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, Έλληνες επιχειρηματίες, συνολικά η Μεσαία Τάξη και τα φτωχότερα στρώματα χαρακτηρίστηκαν: Λαμόγια, φοροφυγάδες, κοπρίτες, μη παραγωγικοί, διεφθαρμένοι κτλ. Στο απυρόβλητο των μέτρων και κάθε κριτικής έμειναν μόνο κάποιες ξένες, πολυεθνικές  επιχειρήσεις τραπεζίτες  και… εργολάβοι.
Το ΙΝΚΑ είχε προειδοποιήσει πως τα άδικα μέτρα θα οδηγήσουν  σε βίαιη φτωχοποίηση στο σύνολο του λαού, σε απελπιστική θέση τον Μέσο Έλληνα Καταναλωτή και σε καταστροφή της Πραγματικής Οικονομίας, όπως και έγινε.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Ο λαός στις Δημοκρατίες εκλέγει Βουλή και Κυβέρνηση για το επίπεδο της ζωής του και όχι κασετόφωνα να επαναλαμβάνουν περί «μονόδρομων», «αγορών», «χρέους»… Η λογοδοσία θα αποτρέψει την επανάληψη παρόμοιων καταστάσεων, επιπλέον. 

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ: ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ…  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Το ΙΝΚΑ θα συνεχίσει τον κοινωνικό του  αγώνα προκειμένου να ανακληθούν όλα τα μέτρα που πάρθηκαν σε βάρος του έλληνα πολίτη  καταναλωτή και  δεν θα επιτρέψει να  περάσουν  παρόμοια μέτρα. Αναμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων στις προσφυγές μας, για το ΦΟΡΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-«πράσινα τέλη», τα «Διόδια» το χαράτσι της ΔΕΗ και θα προχωρήσουμε  σε νέες κινητοποιήσεις και δικαστικές ενέργειες  για να διαγράψουμε  ό,τι μέτρο πάρθηκε σε βάρος της ασφάλειας,  της περιουσίας, της υγείας, της παιδείας και  της ελευθερίας, τέλος θα αγωνιστούμε για  την πτώσης των τιμών στα προϊόντα και επαναφορά μισθών και συντάξεων μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης   των Ελλήνων  καταναλωτών. 
ΤΟ ΙΝΚΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ