Απάντηση ΙΝΚΑ



Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το Δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει...

 Το Δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει προσωρινή διαταγή μη διακοπής του ρεύματος μέχρι την έκδοση απόφασης.
ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ (το μακρύ χέρι της Τρόικας στην περιουσία μας).
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ
 οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ δεν υπάγονται σε καμία κυβέρνηση.
ΙΝΚΑ –ΔΤ 335/27.01.12

Το δικαστήριο (την 23/1/2012) δεν δέχτηκε το αίτημα του ΙΝΚΑ για Προσωρινή Διαταγή και έτσι οι καταναλωτές μένουν απροστάτευτοι μέχρι την οριστική απόφαση.
Μετά από αυτό, το κέντρο καταγγελιών του ΙΝΚΑ δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα πολιτών καταναλωτών, που ζήτησαν να εκφράσουμε δημόσια το παράπονο και αίτημά τους, ότι: Η δικαιοσύνη οφείλει να αρχίσει να συνειδητοποιεί τις ευθύνες της και να προστατεύσει την Νομιμότητα και το Σύνταγμα υπέρ του Ελληνικού Λαού και όχι υπέρ των Αντισυνταγματικών αποφάσεων κάθε περαστικής και πρόσκαιρης κυβέρνησης.
Οι Έλληνες (που δεν είναι άλλοι από το σύνολο των καταναλωτών), αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και την διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους, ενώ οι αυτοκτονίες συνεχίζονται και η Μεσαία Τάξη αποκεφαλίζεται. Ξεκινώντας από πρωτοετείς λογιστές μέχρι και πανεπιστημιακούς καθηγητές αναμφισβήτητου κύρους, διαπιστώνεται ότι μέτρα που πάρθηκαν (όπως το χαράτσι της ΔΕΗ) δεν έχουν καμία απολύτως προοπτική ούτε στόχο να βελτιώσουν την Οικονομία, ούτε ακόμα να λύσουν το πρόβλημα με τους δανειστές.

Συνοψίζονται σε: Ανεργία, τρομοκρατία, ακρίβεια, φόρους, χαράτσια, κατάσχεση της Ατομικής Ιδιοκτησίας, δωρεάν εκχώρηση της Εθνικής Περιουσίας, κενολογίες για δήθεν «εξωστρέφειες και καινοτομίες» και φτηνό θέατρο από την πλειοψηφία των «ΜΜΕ» που ξεφτιλίζει και τα ίδια τα ΜΜΕ.
Ντροπή σε αυτούς που ασκούν τέτοια Πολιτική Εξουσία. Μετατράπηκαν σε ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ και των ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και ειδικά των νέων.
Το σύνολο των καταναλωτών αγωνίζεται να αποφύγει τα χαράτσια, να διατηρήσει την ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, να επαναφέρει την Νομιμότητα και να διαφυλάξει το Σύνταγμα. Για αυτό αρνείται το Χαράτσι της ΔΕΗ.

ΥΓ : Ζητήσαμε από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ συμπαράσταση στον αγώνα μας ενάντια στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ και παραβρέθηκαν με εκπρόσωπό τους στο δικαστήριο μόνο το ΚΚΕ και το ΔΗΚΚΙ. Τα άλλα δεν έστειλαν ούτε ένα απλό μέλος, ούτε ένα υπάλληλο των γραφείων τους, ούτε καν επιστολή η mail.
Οι Καταναλωτές θα βλέπουν στο Χαζοκούτι τους εκπροσώπους των απόντων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ [Κουβέλης],ΔΗΣΥ [Μπακογιάννη], οικολόγοι…) να «χύνουν δάκρυα για την κοινωνία», και θα ξέρουν, ότι αυτά τα κόμματα είτε ψήφισαν είτε νομιμοποίησαν το χαράτσι της ΔΕΗ, (τελικά κάθε χαράτσι), με την λαμπερή απουσία τους.
Το ΙΝΚΑ θα συνεχίσει τον Αγώνα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ, ενάντια σε κάθε χαράτσι. Θα συνεχίσουμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια!